Blodcancerförbundet med stöd av Allmänna Arvsfonden bjuder tillsammans med Patientföreningen KBS och Vitala AB in till ett inspirerande webbinarium om träning och rehabilitering vid blodcancer och kronisk blodsjukdom. Se den inspelade föreläsningen här!

 

 

 

Om föreläsningen:
Välkommen till en inspirerande föreläsning med Jesper Aasa från Vitala om träning och rehabilitering vid blodcancer och kronisk blodsjukdom. Lär dig hur du genom anpassad medicinsk träning kan förbättra ditt välmående och din hälsa – Långsiktigt och enkelt.

Om Jesper Aasa:
Jesper Aasa är AT-läkare och en av Sveriges främsta experter inom digital sjukdomsanpassad träning och rehabilitering. Innan Jesper grundade ehälsotjänsten Vitala var han VD och grundare av tjänsten Träning på Recept® – Sveriges första plattform för hemrehabilitering och medicinsk träning.

Om Vitala:
Vitala är en mobil-app som hjälper personer med sjukdomsrelaterade och funktionella begränsningar att öka sin fysiska aktivitet och minska smärta. Vad som gör Vitala unikt är att tjänsten anpassar varje enskilt träningspass efter funktionsförmåga, sjukdom, smärta, egen målsättning och dagsform.